Info

Mijn passie voor bakken is begonnen toen ik voor het eerst een browniebakmix kreeg van mijn tante uit Amerika. Na die eerste bakmix volgden er velen, totdat ik oud genoeg was en me afvroeg of ik die lekkere brownies niet zonder bakmix kon maken. Nederlandse recepten vervulden niet naar mijn smaak. Vanaf dien heb ik dus ook altijd gebruik gemaakt van Amerikaanse recepten. Na de brownies volgden al snel de favoriete Chocolate chip cookies, cakes en cupcakes. Waar ik kan, probeer ik ook gebruik te maken van echte Amerikaanse ingrediënten zoals Nestle’s chocolate chips, deze authenticiteit proeft u dan ook direct terug.

Het maken van gedecoreerde koekjes begon na een hele lange tijd van stille bewondering van buitenlandse koekjesartiesten. Je zal verbaast staan wat die koekjesartiesten allemaal kunnen met een simpel koekje. Ik besloot het ook een keer zelf te proberen en ik merkte dat ik dit heel leuk vond. Het maken van gedecoreerde koekjes is een tijdrovend proces, met het uitrollen en bakken van het deeg tot het maken en kleuren van het glazuur. Maar als het voorbereidende werk is gedaan, kan ik mij volledig storten op de creatieve kant van het decoreren van de koekjes.

Tijdens mijn jarenlange zoektocht naar de perfecte recepten, ben ik in aanmerking gekomen met Engelse termen zoals moist, chewy, fluffy, crunchy en royal icing. Deze termen zult u dan ook veelvoudig tegenkomen op mijn website en na het proeven van de producten zult u ook meteen weten wat deze nu precies inhouden. Bij deze hoop ik dat u net zo zult genieten van alle homemadegoodies, net zoals ik en mijn familie nog steeds zeer regelmatig doen.